OSMANİYE / KADİRLİ - Kadirli Atatürk Anadolu Lisesi

Ock

Kadirli Atatürk Anadolu Liesinden (Kadirli Lisesi) mezun olmuş yada ayrılmış olan ve bu belgeleri yeniden almak isteyen kişiler aşağıda bulunan linkteki belgeyi doldurarak ve ekine nüfus cüzdanı fotokopisini(arkalı önlü) ekleyerek okulumuza ait 972982@gmail.com adresine mail atmak suretiyle talepte bulunabilir.

Kas

OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR-GİDER DÖKÜMÜ RAPORUNA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Eyl

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI   KADİRLİ ATATÜRK ANADOLU LİSESİ KIZ ÖĞRENCİ PANSİYONU  ÖĞRENCİ KAYDI İÇİN HAZIRLANACAK EVRAKLAR

VELİ DİLEKÇESİ

Öğrenci velisi okul müdürlüğüne çocuğunun okul pansiyonumuzda kalmasını istediğini belirten bir dilekçe teslim edecektir.

NÜFUS CÜZDAN FOTOKOPİSİ

Öğrenciye ait 1 nüfus cüzdanı fotokopisi teslim edilecektir.

3.        YERLEŞİM YERİ BELGESİ

Bağlı olunan Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünden tüm aile bireylerinin yerleşimini gösteren bir belge alınacaktır.

4.        AİLE MADDİ GELİR DÖKÜMÜ

Velinin  eşi çalışıyorsa eşiyle beraber bütün  ailenin bütün yıllık gelir durumunu gösteren vergi dairesi, muhasebe birimi veya ilgili kişi, kurum ve kuruluşlardan alınacak bir önceki yıla ait 12 aylık toplam gelirini gösteren belge alınacaktır.

5.        AİLENİN MADDİ DURUMUNU GÖSTERİR BEYANNAME EK – 1:

Muhtar – Kurum-İşyeri- Esnaf Odasından vs. Onaylı ve imzalı olacak.

6.        SAĞLIK RAPORU

Bağlı olunan sağlık kuruluşundan onaylı ve "Okul pansiyonunda kalmasında bir engel olmadığını " gösteren yazılı  bir belge alınacaktır.

7.        VESİKALIK FOTOĞRAF

Öğrenciye ait 2 adet vesikalık fotoğraf teslim edilecektir.

8.        DİSİPLİN  VE BURSLULUK KAYIT BELGELERİ

Öğrencinin mezun olduğu okuldan herhangi bir disiplin suçu ve bursluluk kaydı olmadığını gösteren bir belge alınacaktır.

9.        ÖĞRETMEN ÇOCUKLARI İÇİN:

a) Görevli olduğu il veya ilçe millî eğitim müdürlüğünden alınan görev yaptıkları yerde çocuğunu okutacak düzey ve türde okul bulunmadığını gösterir belge,

b) Kurumundan alacağı öğretmen görev yeri belgesi,

c ) Nüfus cüzdanının onaylı örneği, istenir.

*Diğer kayıt evrakları kayıt sırasında okulda doldurulacaktır.

Kayıt için öğrenci velisinin okula bizzat gerekli belgelerle müracat edmesi gerekmektedir.