OSMANİYE / KADİRLİ - Kadirli Atatürk Anadolu Lisesi

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN 100.YILINI COŞKUYLA KUTLADIK.

Ekm

24/10/2023 SALI GÜNÜ 9.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE KABASAKAL PARKINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN 100 YILLIK KAZANIMLARI İÇEREN TARİH SERGİSİNE  KATILDIK.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN 100.YILINI  KUTLAMA ETKİNLİKLERİNE OKULUMUZ GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİ HASAN SAÇAN VE YETENEKLİ ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLADIĞI RESİM SERGİSİ İLE BAŞLADIK.

Ekm

Eğitim öğretimde okul ile aile arasında kurulan sağlıklı ve açık iletişimin, oluşturulan tutum birliğinin, kalite ve başarıya ulaşmadaki gücüne olan inancımızla; “2023-2024 Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı”nı 04 Ekim 2023 tarihinde okulumuzun bahçesinde gerçekleştirdik.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantı; Okul Müdürümüz Cavit ONAT'ın okul aile birliği denetleme raporlarını okuması, divan başkanlığı, saymanlık seçimi ve denetleme kurulu  veli seçimleri ile tamamlandı.

Toplantıda yeni seçilen yönetim ve denetleme kuruluna, görevlerinde başarılar diliyoruz.

Tem

Dokuz yıla yakın bir süre Kadirli'mizin en köklü eğitim kurumu olan okulumuz Kadirli Atatürk Anadolu Lisesinin müdürlüğünü yapmak suretiyle öğretmenlerimize, personellerimize, öğrencilerimize, çeşitli sebeplerle yolu tekrar okulumuza düşen 24.000'e yakın mezunumuza, gerek e-sınav merkezi olması, gerekse ÖSYM merkezi olması sebebiyle Kadirli'mizin halkına "Halka Hizmet Hakka Hizmet" anlayışı ile, gayret ve samimiyetiyle, gecesini gündüzüne katarak çalıştığına şahitlik ettiğimiz okul müdürümüzü görev süresinin dolması nedeniyle, yine ilçemizin en köklü eğitim kurumlarından Kadirli Şehit Kaan Çalin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine müdür olarak yolcu ettik.

Bugüne kadar yaptıklarının şahidi olarak gittiği okula güzellikler katacağına eminiz.

Bunca süredir teşriki mesaide bulunmanın sonucu, birbirimizin üzerinde hakkımızın olduğunu bilir, bizler hakkımızı helal eder, Müdürümüzden de helallik ister, yeni görevinde başarılar dileriz.

İlçemiz Osman Gazi Anadolu Lisesi Müdürü iken okulumuz müdürlüğüne atanan, ilçemizin eğitim hayatının şekillenmesinde  aktif  rol alan yeni müdürümüz Cavit ONAT Bey'e hoş geldiniz diyor, yeni görevinde kolaylıklar diliyoruz.

Şbt

2018-2019 Eğiitm Öğretim Yılının 2. dönemi Bayrak Törenimizde Okul Müdürümüz Hüseyin KOCAİSPİR´in yaptığı konuşmayla başladı.Yeni öğretim döneminin hepimize hayırlı olmasını diledi.